Anunț achiziție servicii de organizare eveniment

Distribuie

 

Denumire: Asociatia Nationala a Antreprenorilor ANAA
Sediu: str. Cuza Voda, nr 120, sector 4, București
Localitate: Bucuresti Tara: Romania
Persoana de contact: Viorica Puscas Telefon: 0758833790
e-mail: office@anaa.ro
Modalitati de comunicare: e-mail, telefon, posta

 

Asociatia Nationala a Antreprenorilor ANAA in calitate de Beneficiar al proiectului este in cautarea unui operator economic abilitat pentru realizarea serviciilor de organizare evenimente.

OBIECTUL CONTRACTULUI: Achizitionare servicii de organizare eveniment – Conferinta de lansare a proiectului Wingate finantat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin intermediul Fondului de granturi SEE și Norvegia pentru cooperare regională.

Obiectul contractului consta in prestarea urmatoarelor servicii:

Asigurarea serviciilor de organizare a unui eveniment care face parte din proiectul WINGATE care își propune să ajute femeile antreprenor și business angels în creșterea și dezvoltarea lor. Partenerii proiectului sunt: SKC-Consulting (Ungaria) partener principal, Serbian Venture Network (Serbia),  Women Business Angels (Ungaria), Kvinner i Business (Norvegia) și Asociația Națională a Antreprenorilor din România, care acoperă și  Republica Moldova

Profil grup tinta proiect: Femei care detin o afaceri mica sau medie si care isi doresc sa invete tehnici de dezvoltare si creste a afacerii, promovarea pe pietele internationale. Femei care nu detin o afacere dar doresc doresc ca in viitorul apropiat sa isi infiinteze propria afacere si au nevoie de mentorat si acces la informatii si cursuri care sa le ajute sa realizeze acest lucru.

Durata prestarii serviciilor: de la semnarea contractului de prestari servicii pana la 31.12.2020

  1. Obligatiile prestatorului:

Organizare: Conferinta Wingate

Organizarea conferintei online, prin platforma ZOOM transmis Live pe pagina de Fb al ANAA. Pentru a asigura transmisia live de calitate a evenimentului, moderatorul si Presedintele ANAA vor fi prezente intr-o sala amenajata tip studio si dotata cu echipament de inregistrare si transmisie live, iar speakerii se vor conecta prin platforma ZOOM.

Conferinta va fi in limba engleza. Pe inregistrarea evenimentului se vor insera subtitrarile in limba romana.

Perioada de desfasurare: 15.12.2020, intervalul orar 15:00- 16:30

Ofertele sunt asteptate pana la data de 10.12.2020

Cei interesati sa participe sunt rugati sa solicite detaliile tehnice si financiare la office@anaa.ro