Art UP adică artă şi antreprenoriat

Couture Painting Collection

Artiștii Cristi Martin, actor și artist plastic, fondatorul brandului Martin Art, și Carmen Burtea, creator de ţinute haute couture și bijuterii Swarovski unicat sub brandul Despotiko, debutează în echipă, cu o colecţie de artă și accesorii de modă statement într-un concept nou: Art Up! Couture Painting Collection.

Cei doi artiști au realizat o colecţie specială, ce ilustrează un concept artistic îndrăzneţ, în care creaţia vestimentară de înaltă clasă se întâlnește fericit cu arta plastică, într-o manieră ce a presupus adaptarea tehnicilor clasice de pictură pe pânză și a stilului de decorare la materialele extrem de delicate pe care s-a lucrat.

Obiectele de artă pe care cei doi le-au realizat – tablourile, poșetele și accesoriile fashion statement cuprinse în colecţie – sunt unicate lucrate integral manual de artiști. Fiecare obiect al colecţiei este pictat de Cristi Martin pe materialele preţioase folosite pentru rochiile haute couture de designerul Carmen Burtea – mătase, satin, tafta și altele – și îmbogăţite apoi cu accente din cristale Swarovski, aplicate manual, iar rezultatul este unul spectaculos, obiectele și accesoriile devenind adevărate bijuterii unicat.

051120141730

Informaţii detaliate despre colecţie și imagini cu obiectele pe care le pregătesc cei doi artiști se regăsesc pe pagina de Facebook.