CERERE OFERTA SERVICII PENTRU EVENIMENTE

Distribuie

CERERE OFERTA SERVICII PENTRU EVENIMENTE

Denumire: Asociatia Nationala a Antreprenorilor ANAA
Sediu: str. Cuza Voda, nr 120, sector 4, București
Localitate: Bucuresti Tara: Romania
Persoana de contact: Viorica Puscas Telefon: 0758833790
e-mail: office@anaa.ro
Modalitati de comunicare: e-mail, telefon, posta

 

Asociatia Nationala a Antreprenorilor ANAA in calitate de Beneficiar al proiectului este in cautarea unui operator economic abilitat pentru realizarea serviciilor de organizare evenimente. 

OBIECTUL CONTRACTULUI: Achizitionare servicii de organizare Focus grupuri in cadrul proiectului Wingate finantat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin intermediul Fondului de granturi SEE și Norvegia pentru cooperare regională.

 

Obiectul contractului consta in prestarea urmatoarelor servicii:

Asigurarea serviciilor de organizare a 6 focus grupuri care fac parte din proiectul WINGATE care își propune să ajute femeile antreprenor și business angels în creșterea și dezvoltarea lor. Partenerii proiectului sunt: SKC-Consulting (Ungaria) partener principal, Serbian Venture Network (Serbia),  Women Business Angels (Ungaria), Kvinner i Business (Norvegia) și Asociația Națională a Antreprenorilor din România, care acoperă și  Republica Moldova

 

Profil grup tinta proiect: Femei care detin o afaceri mica sau medie si care isi doresc sa invete tehnici de dezvoltare si creste a afacerii, promovarea pe pietele internationale. Femei care nu detin o afacere dar doresc doresc ca in viitorul apropiat sa isi infiinteze propria afacere si au nevoie de mentorat si acces la informatii si cursuri care sa le ajute sa realizeze acest lucru.

 

Durata prestarii serviciilor: de la semnarea contractului de prestari servicii pana la 31.03.2021

  1. Obligatiile prestatorului:

Organizare: Focus Grupuri

Organizarea a 6 focus grupuri, online prin platforma ZOOM. Focus grupurile au ca si scop identificarea nevoilor femeilor care dețin o afacere sau isi doresc sa isi deschida una. In cadrul focus grupurilor, participantele din grupul tinta vor completa un chestionar elaborat in vederea studierii necesitatilor, problemelor si provocarilor cu care se confrunta in lansarea/dezvoltarea afacerilor.

Perioada de desfasurare: 01.02.2021-28.02.2021. Datele exacte in care se vor desfasura focus grupurile vor fi stabilite impreuna de catre Beneficiar si Prestator dupa atribuirea contractului.

Prestatorul va asigura urmatoarele servicii:

  • Organizarea a 6 focus grupuri online prin platforma ZOOM
  • Numarul minim de participati la un focus grup- 6 persoane
  • Durata unui focus grup- 60 minute

Ofertele sunt asteptate pana la data de 22.01.2021, ora 00:00