Găsirea de soluții rapide rămâne o necesitate în 2021

Găsirea de soluții rapide rămâne o necesitate și în 2021!
Distribuie
Găsirea de soluții rapide rămâne o necesitate în 2021. La final de an, facem un pas în spate și privim către ceea ce a însemnat 2020 pentru ecosistemul local și reprezentanții săi, antreprenori sau susținători ai acestora – de la provocări și lecții învățate (și au fost din plin anul acesta), la succese și momente de celebrare.
Pentru mulți antreprenori, 2020 a fost ca un fel de antreprenoriat atipic.

“Folosește tot ce știi! Uită tot ce știi și ia-o de la capăt! Găsește soluții de pe o zi pe alta! Uită de soluțiile care nu par să funcționeze la fel de rapid!”. Totuși, cei care au supraviețuit în 2020 au fost cei care au știut ce înseamnă adaptabilitatea și regandirea afacerii in conditii nemaiintalnite.

Pandemia nu a făcut decât să accentueze și să grăbească niște trenduri care erau deja acolo, așa cum s-a întâmplat și în alte domenii. Online-ul și acest Do It Yourself la care apelează din ce în ce mai mulți oameni a deschis o nouă oportunitate, la care mulți gândeau, dar parcă nu găseau niciodată timp să se ocupe și de asta. Ce trebuie să faci în situații limită?

Să încerci să rămâi mereu cu capul limpede. La urma urmei, antreprenoriatul cam asta este – o lungă serie de soluții găsite la tot felul de probleme. Anul acesta problema pe care am avut-o de rezolvat cu toții a fost această pandemie, cu efecte de tot felul – de la cele sanitare, până la cele financiare și psihologice. Orice antreprenor are nevoie de claritate pentru a conduce cu adevărat un business, cu atât mai mult în condiții de criză. Fiecare antreprenor trebuie să știe unde să se așeze pentru a vedea lucrurile cât mai clar și a putea conduce, indiferent în ce domeniu ar activa.

Nu te plânge, nu intra în panică. Respiră, gândește-te la soluții. Pentru orice problemă există cel puțin două soluții, spune o vorbă veche. Găsește-le!!!

Ai o idee de afaceri dar nu știi cu ce să începi?
Ai deja o afacere și dorești să o dezvolți?

Alătură-te platformei Wingate și spune-ne care sunt nevoie tale.
Completează acest chestionar și ajută-ne să îl distribui mai departe, și astfel vei contribui la creșterea unei comunități de femei puternice și independente:
http://wingateproject.com/invitation/ro/ 

#EEANorwayGrants
#FundforRegionalCooperation

Asociația Națională a Antreprenorilor ANAA este partener în proiectul „Wingate”, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin intermediul Fondului de granturi SEE și Norvegia pentru cooperare regională.