Curs interactiv: Initiere in Search Engine Optimization (SEO)

Promovarea online, însoţită de idei creative şi eficiente, poate ajuta să crească nivelul de performanţă al oricărui tip de business. Triveo Media AD în colaborare cu Asociaţia Naţională a Antreprenorilor şi Bucuresti HUB te invită în perioada 14-15 octombrie, la un curs interactiv de Iniţiere in Search Engine Optimization (SEO) unde îţi vor fi prezentate elementele unei optimizări corecte şi cum să vă îmbunătăţiţi prezenţa pe motoarele de căutare folosind cele mai noi strategii.

Acest curs a fost construit personalizat, pentru a învăța strategii SEO, pentru cei care nu au deloc experienţă în acest domeniu. Tehnicile pe care le vom expune în acest curs interactiv vă vor oferi un set complet de aptitudini şi vă vor dezvolta înţelegerea asupra importanţei şi puterii SEO, cât şi asupra modului în care SEO funcţionează.
La sfârșitul acestui workshop de 2 zile veţi avea o înțelegere solidă a „termenilor” majori utilizaţi în SEO. Veţi înțelege și ce practici sunt bune pentru optimizarea afacerii dvs. și veţi şti care sunt practicile rele de optimizare care pot dăuna afacerii dvs. online.

Cursul este recomandat oricărei persoane ce deţine un site de prezentare, un magazine online sau un blog. Veţi învaţă practic cum să vă optimizaţi site-ul şi paginile web, ce activităţi trebuie să aveţi în planul de SEO şi cum să monitorizeti rezultatele.

Cursul interactiv de Iniţiere în Search Engine Optimization va avea loc in perioada 14 și 15 octombrie, la Igloo HUB şi este GRATUIT.

Toate detaliile despre curs le gasiţi aici

***

Număr de locuri disponibile: 15
Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe eMail hello@triveomedia.com / Nr. Telefon: 0747.963.288
LOCATIE – Igloo HUB – Str. Fainari nr. 45, Sector 2, Bucuresti