Asociația Națională a Antreprenorilor a aniversat 5 ani de activitate și susținere a antreprenorilor români!

 

Asociația Națională a Antreprenorilor a sărbătorit miercuri, 6 decembrie a.c., 5 ani de existență, în cadrul unei gale, găzduită de Hotel Cișmigiu – un hotel cu o istorie de 150 de ani. Evenimentul s-a bucurat de prezența a numeroși invitați,  antreprenori români reuniți din toată țara, ce au dat curs invitației lansate de către ANAA. Gazda evenimentului a fost Președintele Asociației, Cristina Chiriac, ce este totodată și fondatoarea brandului românesc Flori de ie.

În cadrul galei, colegiul director al ANAA a decis să premieze partenerii și susținătorii care s-au implicat activ în promovarea obiectivelor  dar și care ne-au fost alături în proiectele și evenimentele organizate de-a lungul anilor. Pentru promovarea și susținerea antreprenoriatului românesc au fost oferite nouă trofee către: Agerpres, Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ziarul Bursa, Business Woman, Hotel Cișmigiu, DHL, Eva.ro, Pandorra Story Style, România TV.

James Smythers, Ambasada SUA- “ Mulțumim Asociației Naționale a Antreprenorilor pentru acest premiu care ne onorează și promitem ca în 2018 să depunem toate eforturile pentru a colabora cat mai bine cu asociația Dvs. pentru susccesul antreprenoriatului românesc”

Luana Dumitrescu, DHL- “ Ne dorim ca și în anul care vine să continuăm caravana prin țară și să aducem la cunoștință tuturor companiilor și magazinelor on-line că DHL lucrează în primul rând cu afaceri mici si mijlocii. Ne bucurăm că ANAA ne-a fost partener în acest an, vă mulțumim și vă dorim să creșteți numarul membrilor care își vor dori să își ducă afacerile și peste granițele țării noastre “

Roxana Niculescu, România TV- “ Acest trofeu nu este al nostru sau al televiziunii noastre ci al publicului și telespectatorilor nostri dar și al Dvs. care ne demonstrați în fiecare zi că în România se poate. Vă dorim ca și peste 50 de ani să ne demostrați la fel de multe și noi vă promitem să vă fim alături în tot acest timp.”

Alexandru Răducanu, Business Woman, Canal 33- “Îmi doresc un parteneriat mai activ între media de business și mediul de afaceri pentru că existăm într-o simbioză și trebuie să ne sprijinim mai mult.”

Ancuța Stanciu, Ziarul Bursa- “ Îi mulțumim Cristinei Chiriac și Asociației Naționale a Antreprenorilor pentru susținerea pe care ne-a acordat-o de-a lungul timpului în organizarea conferințelor  “Antreprenoriatul Feminin”. La anul vom organiza a noua ediție și sperăm să ajungem la cât mai multe.”

 

Gala acestui an a reprezentat bilanțul celor cinci ani de existență a Asociației Naționale a Antreprenorilor, un prilej minunat de a găsi noi oportunități de colaborare și dezvoltare a mediului antreprenorial.

La final, în cadrul unei tombole, s-au oferit cadouri din partea membrilor noștri: Bio Green, REENA Fine Jewelry, Beauty Center Sofia Eleni, Despotiko Crystals Pearls, cărora le mulțumim!

Pentru acest eveniment, le mulțumim îndeosebi partenerilor noștri: Hotel Cișmigiu și DHL, și tuturor participanților!

Astfel, am spus “La mulți ani, Asociația Natională a Antreprenorilor”, pentru cei 5 ani de activitate. Mult succes tuturor antreprenorilor și la cât mai multe afaceri prospere!

 Noi credem în oameni și în ideile lor!