Sărbătorește antreprenoriatul românesc acasă la Brâncuși

Asociația Națională a Antreprenorilor, împreună cu Asociația Tradiții de pe Valea Bistriței-Peștișani, Autoritatea Națională pentru Turism, Consiliul Județean Gorj și Primăria Peștișani vor aduce un omagiu  tradițiilor, artei și meșteșugurilor românești pe platoul Poiana Mare, sat Hobița organizând primul mare festival de tradiții și meșteșuguri românești, „România Autentică” , în zilele de 24 și 25 iunie a.c.

casa20brancus

ANAA reprezintă o comunitate care s-a născut din dorința de a susține, ajuta și îndruma micii antreprenori în dezvoltarea business-ului lor. Orice afacere începe cu o idee, mult curaj și o poveste. De-a lungul timpului, comunitatea noastră s-a mărit și tot mai mulți antreprenori, din toate zonele țării, decid a ni se alătura pentru a promova antreprenoriatul românesc, și nu numai. Lista membrilor ANAA continuă să crească zilnic și acest fapt ne bucură!

12010786_974747502584987_5698053744553216076_o

Astfel, susținând antreprenoriatul și micile idei de succes, dar totodată și din dragoste de neam și patrie, am decis să sărbătorim Ziua Internațională a Iei, în ziua de 24 iunie, alături de mici meșteșugari și producători români, și alături de toți cei ce își doresc să ia parte la o petrecere câmpenească precum odinioară cu muzică și voie bună.

Festivalul România Autentică, învăluit în dor de românesc, are ca principal obiectiv promovarea tradițiilor, meșteșugurilor și a frumuseții meleagurilor românești. Acest festival, unic și deosebit, va avea loc pe acordurile muzicii populare românești, alături de cele mai frumoase meșteșuguri românești pe care le vor pune în valoare participanții înscriși. Sunt așteptați de asemenea meșteri în arta populară, dar și mici producători de produse românești, dar și din Ucraina, Bulgaria și Republica Moldova.

Pentru cei care își doresc să fie alături de noi la festival, să își expună produsele sau să dăruiască din experiența proprie, ne pot trimite un email la office@romaniaautentica.ro